Image and video hosting by TinyPic

" SEIRING MENERAJUI INSAN PERKASA "

Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 21, 2015

SEMESTER II


[SEMESTER 2]
Kami di Pihak Majlis Perwakilan Pelajar Usim ingin mengucapkan Selamat Menempuhi Semester II sesi akademik 2014/2015 kepada seluruh mahasiswa di IPTA umumnya dan kepada mahasiswa UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA [USIM] khususnya.
Semoga semester yang baharu ini mampu memberi semangat yang baru kepada semua mahasiswa untuk menghadapi cabaran dan ujian yang bakal dihadapi. Pasanglah azam dan tekad pada semester baru ini untuk mencapai kecemerlangan di dunia dan di akhirat. Jangan pernah kita lupa harapan ibu bapa kita yang menghantar kita ke menara gading untuk melihat kita berjaya.
Jangan lupa untuk menyusun masa kalian dengan baik. Bahagilah dengan seadilnya masa itu. Gunakanlah masa itu sebaiknya untuk belajar, berpersatuan, beribadah dan lain-lain lagi. Jangan lupa juga untuk sentiasa berusaha dengan bersungguh-sungguh dalam setiap apa yang kita lakukan.
Semoga semester baru ini kita mampu untuk melangkah lebih jauh.
Buat yang akan/sedang pulang ke Nilai, berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang. Buat yang telah tiba di Nilai, buatlah persediaan secukupnya bagi menghadapi semester baru ini.
LANGKAH INI LANGKAH KITA BERSAMA
MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR
UNIVERISITI SAINS ISLAM MALAYSIA
SESI 2014/2015
21 FEBRUARI 2015

0 ulasan:

Post a Comment