Image and video hosting by TinyPic

"BERSAMA MEMIMPIN PERUBAHAN"

Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 7, 2016

Tahniah Atlet USIM


"It doesn't matter whether you win the game or not, in the end what does matter is the game aint only about winning, or team filled with world class players, it is also about passion, determination and teamwork."
Saya kira belum terlambat untuk saya ucapkan tahniah untuk Team USIM yang beraksi cemerlang dalam SUKIPT 2016 yang lalu. Semoga terus GAH membawa nama USIM di persada negara dan antarabangsa.
Good job team USIM, you play by heart, you win our heart.
'Bersama Memimpin Perubahan'

Yang Di-Pertua 
Majlis Perwakilan Pelajar
Universiti Sains Islam Malaysia

1 ulasan:

  1. Halo
    Saya Aliciana Castelo seorang pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan pinjaman peluang hayat. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah ia ditolak oleh bank dan agensi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman hipotek? Tidak perhatikan lagi, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami meminjam wang dari orang yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan sebesar 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa kami menyediakan bantuan yang boleh dipercayai dan bermanfaat dan kami bersedia menawarkan pinjaman kepada anda.

    Hantarkan e-mel kepada kami: (alicianacastelo@gmail.com).

    ReplyDelete